Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів
До 70 – річчя з Дня народження

Коли дивишся на цю енергійну, доглянуту жінку, ніколи не здогадаєшся, скільки їй років. І не треба, бо Лілія Борисівна Драпей завжди знаходить спільну мову як з людьми свого віку, так і з молоддю. Тут у нагоді стає педагогічна освіта (після закінчення Київського педінституту 21 рік трудилася завідуючою дитсадочком у Бородянці). Стільки ж років була на посаді інструктора Київського міськкому партії, де, як відомо, потрібно було бути не лише гарним організатором, а й зразком відповідальності і вимогливості, в першу чергу до себе. Ну, а бездоганна зовнішність — це, на думку Лілії Борисівні, те, що не завадить будь-якій жінці.

У Бровари голову Товариства Червоного Хреста Південно-Західної залізниці, почесного залізничника України Лілію Драпей направили, можна сказати, з відповідальною міс ... Читати далі »
Переглядів: 914 | Додав: Admin | Дата: 11.05.2012 | Коментарі (0)

8 травня – особливий день в історії людства. Так вже розпорядилася історія, що останній день Другої світової війни співпав із днем народження Анрі Дюнана, одного з найпослідовніших прихильників та ініціатора створення всесвітнього руху, який  у серпні 1864 року вперше твердо і рішуче проголосив і відтоді почав відстоювати право на життя, недоторканість і полегшення страждань  людей в умовах збройних конфліктів та військових дій, де б і ким би вони не велися б. Повідомляє прес-служба Товариства Червоного Хреста України.

Товариство  Червоного Хреста України є невід’ємною складовою міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, - найбільшої гуманітарної організації в світі, яка нині нараховує понад 97 мільйонів волонтерів і на практиці втілює одвічні істини  людського співіснування уособлені у милосерді, гуманізмі, допомозі одне одном ... Читати далі »
Переглядів: 1978 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2012 | Коментарі (0)

Милосердя не має віку й статі. Приєднуйся до Червоного Хреста!

З часу свого заснування Товариство Червоного Хреста постійно бере участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем Київщини і з кожним роком відіграє дедалі помітнішу роль в утвердженні принципу гуманності, захисті життя та гідності людини.

У своїй практичній діяльності Червоний Хрест Київщини послідовно реалізує комплексні гуманітарні програми, спрямовані на вдосконалення надання медичної та соціальної допомоги найбільш незахищеним верствам населення. На обліку у обласній організації Червоного Хреста знаходиться понад 27 тис. одиноких громадян поважного віку, із них біля 1,4 тис. прикути до ліжка самотні інваліди, які потребують догляду на дому та соціальної допомоги. На сей час вони страждають найбільше, їх становище стало надто важким.

У зв'язку з оголошення ... Читати далі »
Переглядів: 890 | Додав: Admin | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

Міжнародний Рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця є найбільшою гуманітарною мережею у світі, мета якої запобігти та полегшити страждання людей в усьому світі. Усі структури Міжнародного руху співпрацюють із урядами, органами державної влади, іншими гуманітарними організаціями, представниками бізнесу та приватним сектором заради допомоги вразливим категоріям людей в усьому світі. При цьому вони керуються Фундаментальними принципами Руху, які були прийняти на ХХ Міжнародній конференції в 1965 р. (Відень), а саме:

ГУМАННІСТЬ,   НЕЗАЛЕЖНІСТЬ,   НЕУПЕРЕДЖЕНІСТЬ,   НЕЙТРАЛЬНІСТЬ, ДОБРОВІЛЬНІСТЬ,   ЄДИНІСТЬ,   УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
               & ... Читати далі »
Переглядів: 1177 | Додав: Admin | Дата: 24.02.2012 | Коментарі (0)

Минулого тижня українські ЗМІ поширили статтю «У Януковича розповіли, хто просив скасувати День Свободи». В ній серед громадських організацій, що нібито зверталися до Віктора Федоровича з даного приводу, названо і Київську обласну організацію Товариства Червоного Хреста України (КОО ТЧХУ). Оскільки остання є найавторитетнішою з перелічених спілок, саме вона стала жертвою шквалу жорсткої критики громадськості. Проте така думка широких кіл є незаслуженою, оскільки інформація була донесена до них із певним маніпулюванням.

Між основоположних принципів Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця є незалежність. Національні Товариства, надаючи допомогу уряду в його гуманітарній діяльності та дотримуючись законів своєї країни, повинні, проте, завжди зберігати автономію, щоб мати можливість діяти відповідно до принципів Міжнародного Руху. Тому КОО ТЧХУ вирішила доречним висловитися щодо такого важли ... Читати далі »
Переглядів: 895 | Додав: Admin | Дата: 18.01.2012 | Коментарі (0)


Шановні колеги, благодійники та всі добрі люди!

Нехай ці свята — вісники оновлення, мрій і сподівань — принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я та здійснення найзаповітніших бажань!

З повагою
Петро Бондаренко
Переглядів: 675 | Додав: Admin | Дата: 23.12.2011 | Коментарі (0)

24 листопада відбулося засідання молодіжного клубу Київської обласної організації ТЧХУ, в якому взяли участь 17 найактивніших представників учнівської та студентської молоді.

Перше питання порядку денного було про стан і перспективи розвитку молодіжного руху Товариства в Україні й на місцях. З вступним словом виступила голова Білоцерківської міської організації Галина Кожедуб, після чого учасники зборів заслухали звіт про участь у молодіжній асамблеї члена молодіжної ради ТЧХУ Катерини Жураківської (на фото — в червоному пальті). Також вона ознайомила присутніх із завданнями, що лежать перед молодіжним клубом, і стратегією його діяльності в розрізі затверджених асамблеєю документів.



Після цього, згідно Положення про молодіжний клуб, обрали голову клубу — Олену Софієнко (на фото — в рож ... Читати далі »
Переглядів: 965 | Додав: Admin | Дата: 25.11.2011 | Коментарі (2)

З грудня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДІВ
 
 Організація Товариства Червоного Хреста Київщини з часу свого застосування і по сей час залишається вірною своєму благородному статусу творити добро в ім’я любові до людей, до своєї Вітчизни. 3 грудня – особливий день усієї світової спільноти. Цінність та гуманізм будь – якого суспільства визначається тим, як держава ставиться до дітей, людей похилого віку, інвалідів, до тих хто найбільш незахищений та уразливий, кому особливо важко у житті. Це чергова можливість звернути увагу на тих, хто постраждав від жорстокої хвороби - від народження, у дитинстві чи у зрілому віці. За останні роки кількість людей з фізичними вадами в Україні зросла більш ніж на півмільйона, сьогодні кожний вісімнадцятий співвітчизник ... Читати далі »
Переглядів: 1379 | Додав: Admin | Дата: 07.11.2011 | Коментарі (0)

   Звернення Київського обласного Товариства Червоного Хреста України
 
Дорогі співвітчизники!
 
         У зв’язку з руйнівним землетрусом магнітудою 7,2 за шкалою    Ріхтера, що трапився у провінції Ван на сході Туреччини 23 жовтня 2011 року, в результаті чого одразу загинуло 461 людина та понад 1300 осіб отримали поранення, 2262 будинків зруйновані, а десятки тисяч людей залишилися без даху над головою, Червоний Хрест України розпочав збір коштів для надання допомоги потерпілим. Керуючись принципами гуманності, Червоний Хрест України звертається до колективів підприємств, установ і організацій, благодійних фондів: підприєм ... Читати далі »
Переглядів: 826 | Додав: Admin | Дата: 07.11.2011 | Коментарі (0)

Всеукраїнська благодійна акція "Милосердя”
Приєднуйтеся до добрих справ – допоможіть сьогодні!

Організація Товариства Червоного Хреста України – найбільша і найстаріша гуманітарна громадська та доброчинна організація, яка виконує свою місію завдяки пожертвам та допомозі найдостойніших представників роду людського і вже понад 90 років дбає про одиноких хворих людей похилого віку, інвалідів, ветеранів війни і праці, дітей–сиріт, потерпілих від стихійного лиха, аварій та катастроф, хворих на туберкульоз і СНІД.

У вересні-жовтні 2011 року обласне Товариство Червоного Хреста бере участь в проведенні щорічної Всеукраїнська благодійна акція «МИЛОСЕРДЯ», приуроченої до Міжнародного дня громадян похилого віку (1 жовтня); Міжнарод ... Читати далі »
Переглядів: 1026 | Додав: Admin | Дата: 21.09.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 »
Четвер, 28.03.2024, 21:27
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz