Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Березень » 30 » Всеукраїнський місячник Червоного Хреста
Всеукраїнський місячник Червоного Хреста
19:08
Милосердя не має віку й статі. Приєднуйся до Червоного Хреста!

З часу свого заснування Товариство Червоного Хреста постійно бере участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем Київщини і з кожним роком відіграє дедалі помітнішу роль в утвердженні принципу гуманності, захисті життя та гідності людини.

У своїй практичній діяльності Червоний Хрест Київщини послідовно реалізує комплексні гуманітарні програми, спрямовані на вдосконалення надання медичної та соціальної допомоги найбільш незахищеним верствам населення. На обліку у обласній організації Червоного Хреста знаходиться понад 27 тис. одиноких громадян поважного віку, із них біля 1,4 тис. прикути до ліжка самотні інваліди, які потребують догляду на дому та соціальної допомоги. На сей час вони страждають найбільше, їх становище стало надто важким.

У зв'язку з оголошенням Міжнародною Федерацією Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця 2012 рік – Європейським роком «активного старіння «та солідарності між поколіннями з 2 квітня по 2 травня Товариство Червоного Хреста України проводить цьогорічний Всеукраїнський місячник під гаслом: «Милосердя не має віку й статі. Приєднуйся до Червоного Хреста!»

Мета місячника: привернення уваги суспільства до проблем найбільш уразливих верств населення, поліпшення умов їхнього життя через надання адресної матеріальної та гуманітарної допомоги, залучення до проведення широкомасштабних акцій людей різних поколінь з різним фінансовим забезпеченням, які мають добрі, чуйні серця та милосердні душі.

В рамках місячника відбудуться заходи по наданню допомоги до свята Великодня – його з нетерпінням чекають та готуються всі українці. Це радісне родинне свято кожна родинна святкує при заставленому столі повному різноманітних страв та з любов'ю ділимося радісною вісткою про воскрешення Христа. Але поряд з нами живуть люди, які з тих чи інших причин опинилися в скруті. Причин багато і дуже різні – важка хвороба, інвалідність, втрата годувальника, безробіття. Зрозуміло одне – вони потребують нашої допомоги та підтримки. З думкою про них обласне Товариство Червоного Хреста Київщини звертається до благодійників, людей з чуйними серцями підтримати нашу діяльність. Подаруйте крихту радості тим, для кого сьогодення то час переживань, самотності та смутку.

Особлива щира подяка благодійникам, які під час проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста в минулому році допомогли зібрати кошти, продукти харчування, одяг, взуття, засоби гігієни на суму – 710,4 тис. грн. Це дало можливість надати додаткову допомогу біля 17 тис. нужденним, серед яких одинокі люди похилого віку, інваліди, багатодітні родини, постраждалі від Чорнобильської трагедії, хворі на туберкульоз, тощо.

Організація Товариства Червоного Хреста Київщини і надалі залишається вірною своєму благородному статусу творити добро в ім'я любові до людей, до своєї Вітчизни.

Шановні благодійники!

Приєднуйтесь до добрих справ Червоного Хреста - зробіть свій конкретний внесок у благородну справу захисту, допомоги тих, хто сьогодні її потребує.

Зробить життя хоча б однієї людини кращим.
Переглядів: 893 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 25.04.2024, 14:40
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz