Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Вересень » 21 » ПРЕС-РЕЛІЗ
ПРЕС-РЕЛІЗ
14:31
Всеукраїнська благодійна акція "Милосердя”
Приєднуйтеся до добрих справ – допоможіть сьогодні!

Організація Товариства Червоного Хреста України – найбільша і найстаріша гуманітарна громадська та доброчинна організація, яка виконує свою місію завдяки пожертвам та допомозі найдостойніших представників роду людського і вже понад 90 років дбає про одиноких хворих людей похилого віку, інвалідів, ветеранів війни і праці, дітей–сиріт, потерпілих від стихійного лиха, аварій та катастроф, хворих на туберкульоз і СНІД.

У вересні-жовтні 2011 року обласне Товариство Червоного Хреста бере участь в проведенні щорічної Всеукраїнська благодійна акція «МИЛОСЕРДЯ», приуроченої до Міжнародного дня громадян похилого віку (1 жовтня); Міжнародного дня боротьби з бідністю (17 жовтня). Акція проходить за підтримки влади.

Неможливо звикнути до вигляду пристарілих, жебраків, безпритульних дітей, котрі випрошують милостиню, хворих, якім не хватає коштів для лікування, але, на жаль, за нашого скрутного часу люди похилого віку і діти найбільше ображені, найбільше соціально незахищені. Слідуючи своєму гуманному призначенню Червоний Хрест допомагає і одиноким людям похилого віку, інвалідам, самотнім прикутим до ліжка, і дітям, кого недоля змалку позбавила батьківського тепла, і хворим на туберкульоз та СНІД. Так у нас на обліку знаходиться біля 27 тис. одиноких людей похилого віку з них 1400 прикуті до ліжка інваліди, діти – сироти, хворі на туберкульоз.

Для привернення уваги суспільства до проблем немічних і знедолених буде проведено агітаційно-пропагандистські заходи й, зокрема, висвітленню у засобах масової інформації роботи організацій та активістів Товариства, популяризації імен благодійників, меценатів і волонтерів, які підтримують цю благородну справу.

Шановні керівники підприємств усіх форм власності, мешканці Київщини!

Сьогодні, нажаль, замало лише співчуття та дбайливого ставлення до нужденних.

Ми звертаємось до всіх, кому небайдужі людський біль і горе, аби з вашою допомогою підтримати нужденних і немічних громадян нашої області. Адже тільки спільні зусилля громадськості зможуть допомогти нужденним.

Якщо ваші серця відкриті для співчуття, якщо горе ближнього – ваш біль, завітайте до організацій Червоного Хреста, осередки яких знаходяться в кожному районні області. Тут завжди готові прийняти від Вас продукти харчування, одяг, взуття, ліки тощо аби не залишити наодинці з бідою, нагодувати та обігріти самотніх і немічних, старих і убогих, дітей – сиріт та хворих на туберкульоз. Ви також можете особисто придбати традиційні марки Червоного Хреста, благодійні квітки або здійснити грошовий переказ на розрахунковий рахунок № 26007302880165 Київська обласна філія АКБ "Укрсоцбанк”, Код 00434230, МФО 321013 з поміткою «благодійна допомога».

Підтримуємо нужденних. Будьмо милосердними!
Переглядів: 1029 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26.04.2024, 00:56
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz