Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів

18-22 серпня в Києві відбувся масштабний тренінг для тренерів з психосоціальної підтримки, організований Товариством Червоного Хреста України за підтримки Червоного Хреста Данії та Міжнародної федерації товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця.

Робота учасників заходу включала вивчення таких актуальних для нашої країни проблем як кризові події та психосоціальна підтримка, стрес і психологічна адаптація, втрати та жалоба, психосоціальна підтримка на рівні співтовариств, перша психологічна допомога та підтримуюча комунікація, надавання підтримки добровольцям і співробітникам тощо.

Оскільки навчання проводил ... Читати далі »

Переглядів: 687 | Додав: Admin | Дата: 02.09.2014 | Коментарі (0)

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 24 липня 2014 року № 232

Про проведення в Київській області благодійної акції „Місія добра”

Розглянувши лист Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста України від 08.07.2014 № 118, відповідно до Законів України „Про місцеві державні адміністрації”, „Про Товариство Червоного Хреста України”, Угоди про співробітництво між Київською обласною держадміністрацією та Товариством Червоного Хреста України, ... Читати далі »

Переглядів: 1413 | Додав: Admin | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

23 липня в конференц-залі Головного управління ДСНС України у Київській області відбувся семінар-нарада щодо організації роботи стосовно допомоги громадянам, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції та з тимчасово окупованих територій. Київську обласну організаціію Товариства Червоного Хреста представляли: її голова Гуленко Олег Миколайович, заступник голови Москалюк Вікторія Іванівна, голови, працівники та волонтери міських, районних і міськрайонних організацій Товариства Червоного Хреста Київщини. До цього заходу долучились волонтерські та благодійні організації Київщини, а також представники Організації по безпеці та співробітництву в Європі. Головним питанням, порушеним на цій зустрічі, стало визначення алгоритму максимального співробітництва між рятувальниками та волонтерськими і благодійними організаціями. ... Читати далі »

Переглядів: 854 | Додав: Admin | Дата: 26.07.2014 | Коментарі (0)

16-17 липня 2014 року в приміщенні Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України пройшов семінар для голів районних, міських і міськрайонних організацій Товариства. На заході були представники з усіх регіонів країни. Київську область представляли п'ять голів: з Білої Церкви, Броварів, Київо-Святошинського, Миронівського та Яготинського районів.

Відкрив дводенний семінар президент ТЧХ України Іван Усіченко. Він привітав учасників, котрі з'їхалися з усіх кінців держави, побажав їм плідної праці, а потім виголосив промову «Роль і місце Червоного Хреста в особливий період розвитку нашої держави».

Заступник генерального секретаря - завідувач ... Читати далі »

Переглядів: 715 | Додав: Admin | Дата: 24.07.2014 | Коментарі (0)

20 травня в Білій Церкві стартував Третій форум молодіжних лідерів Київщини. Мета якого зміцнити молодіжний волонтерський рух Товариства Червоного Хреста України через обмін кращими практиками, досвідом роботи міськрайонних організацій Київської області в рамках реалізації програми «В майбутнє без ВІЛ» та за іншими напрямками роботи Товариства.

Форум розпочався з відкриття клумби на площі Шевченка за проектом переможця конкурсу Червоного Хреста "Зернини квітів з зернами любові нехай на всіх планетах проростуть". На суд журі було представлено ... Читати далі »

Переглядів: 1071 | Додав: Admin | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

День Червоного Хреста і Червоного півмісяця заснований на честь швейцарського гуманіста Анрі Дюнана, який народився цього дня в 1828 році. З його ініціативи вперше стали створюватися групи добровольців, які надавали допомогу пораненим на полях битв. У 1863 р. за його ініціативою була скликана конференція, що поклала початок Міжнародному Товариству Червоного Хреста — найбільшої гуманітарної організації в світі. І з того часу стала надійною опорою для сиріт, інвалідів, немічних, хворих, куди люди завжди можуть звернутись по допомогу за найскрутніших обставин.

Природні катаклізми, соціальні струси, війни та локальні збройні конфлікти в гарячих точках планети, відгуки яких сягають і мирної української землі, а також епідемії підступних хвороб - скільки неприємностей несуть вони людям. Сьогодні, як ніколи, суспільство по ... Читати далі »

Переглядів: 827 | Додав: Admin | Дата: 08.05.2014 | Коментарі (0)

Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста України завжди та усюди, за будь яких обставин намагається попередити або полегшити страждання людини, сприяє досягненню взаєморозуміння між народами в ім.»я стійкого миру

В цей нелегкий для країни час організації Товариства Червоного Хреста намагаються допомогти військовим службовцям та переселенцям, які прибувають з тимчасово окупованої території АРК.

          Так, у Вишгородському районні під час місячника Червоного Хреста     волонтерами Старопетрівської ЗОШ зібрана благодійна допомога у вигляді продуктів харчування,  яку вирішено було передати в військову частину , на базі якої формується національна гвардія. 18 квітня голова Вишгородської червонохресної організації разом з педагогами школи передали бранцям

580 кг. продуктів харчування на с ... Читати далі »

Переглядів: 865 | Додав: Admin | Дата: 25.04.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 19 20 »
Неділя, 19.05.2024, 02:08
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz