Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Липень » 29 » Розпорядження КОДА
Розпорядження КОДА
11:14

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 24 липня 2014 року № 232

Про проведення в Київській області благодійної акції „Місія добра”

Розглянувши лист Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста України від 08.07.2014 № 118, відповідно до Законів України „Про місцеві державні адміністрації”, „Про Товариство Червоного Хреста України”, Угоди про співробітництво між Київською обласною держадміністрацією та Товариством Червоного Хреста України, розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 червня 2014 року № 588-р „Питання соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції”:

1. Райдержадміністраціям та міськвиконкомам (міст обласного значення):

1.1. Розробити та затвердити заходи з організації проведення в Київській області з 21 липня 2014 року благодійної акції „Місія добра” (далі – акція), де передбачити, зокрема:
1.1.1. Надання всебічної допомоги і підтримки місцевим організаціям Товариства Червоного Хреста України (далі – Товариство) у зборі благодійних внесків, продовольства, одягу та взуття, ліків, засобів гігієни, будівельних матеріалів тощо (далі – благодійна допомога) для соціально-побутової допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям, переселенцям з Автономної Республіки Крим, Східної України та постраждалим в районах проведення антитерористичної операції.
1.1.2. Сприяння залученню керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, благодійних громадських фондів та релігійних конфесій у проведенні акції.
1.2. Сприяти забезпеченню транспортом місцевих осередків Товариства для перевезення зібраної благодійної допомоги.
1.3. У встановленому порядку здійснювати заходи щодо надання місцевим осередкам Товариства в довгострокове користування складських приміщень для зберігання запасів одягу, перев’язувального матеріалу, продуктів харчування, речей першої необхідності.
1.4. Надавати наявну інформацію про громадян України, які переселяються з Автономної Республіки Крим та районів проведення антитерористичної операції в райони Київської області, місцевим організаціям Товариства.
1.5. Сприяти діяльності утворення Товариством волонтерських груп у зборі допомоги від населення.

2. Рекомендувати районним, селищним, сільським та міським радам розробити відповідні заходи та забезпечити активну співпрацю з відповідними організаціями Товариства з метою сприяння у виконанні їхніх статутних завдань.

3. Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та управлінню молоді та спорту облдержадміністрації забезпечити інформування учнів, молоді про можливість участі у проведенні благодійної акції.

4. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації організувати надання практичної допомоги у роботі медичної патронажної служби Товариства щодо обслуговування переміщених осіб вдома та в центрах, кімнатах медико-соціальної допомоги обласної організації Товариства.

5. Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та службі у справах дітей та сім’ї облдержадміністрації сприяти Товариству у формуванні волонтерських груп щодо збору продуктів харчування та інших товарів.

6. Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у області організувати взаємодію з відповідними організаціями Товариства на місцях та волонтерськими групами у зборі допомоги від населення та сприяти у виділенні транспортних засобів для доставки вантажів та гуманітарної допомоги для постраждалих (при необхідності).

7. Управлінню інформації та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів із проведення благодійної акції.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Старикову Г.В.

Голова адміністрації

В.М.Шандра

Переглядів: 1409 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 19.04.2024, 22:37
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz