Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Квітень » 14 » Всеукраїнський місячник Червоного Хреста України
Всеукраїнський місячник Червоного Хреста України
17:31

  «Доброчинність – це високе призначення та відповідальна роль Українського Червоного Хреста».

              З часу свого заснування основною метою діяльності Національного Товариства Червоного Хреста України є захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф, надання допомоги  органам охорони здоров»я, сприяння органам державної влади України у їх діяльності в гуманітарній сфері. Червоний Хрест  Київщини з кожним роком відіграє дедалі помітнішу роль в утвердженні принципу гуманності, захисті життя та гідності людини.

В квітні місяці  Товариство Червоного Хреста України проводить цьогорічний Всеукраїнський місячник під гаслом: «Місія доброчинності !».

Мета місячника: привернення уваги людей різних поколінь  з різним фінансовим забезпеченням,які мають добрі, чуйні серця та милосердні душі до проблем найбільш уразливих верств населення, яких на обліку в організації понад 25 тис., з них понад 1,4 тис.  обмежені в пересуванні, які потребують догляду на дому та соціальної допомоги.  На сей час вони страждають найбільше, їх становище стало надто важким .

Шановні благодійники!

В рамках місячника відбудуться заходи по наданню допомоги до свят Великодня, річниці Чорнобильської катастрофи, Дня Перемоги. Допоможіть тим, хто з тих чи інших причин опинилися в скруті. Причин багато і дуже різні – важка хвороба, інвалідність, втрата годувальника, безробіття. Зрозуміло одне – вони потребують нашої допомоги та підтримки. Подаруйте крихту радості тим, для кого сьогодення то  час переживань, самотності та смутку

            Особлива щира подяка благодійникам, які під  час проведення Всеукраїнського                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             місячника Червоного Хреста в минулому році допомогли зібрати кошти, продукти           харчування, одяг, взуття, засоби гігієни на суму – 1млн. 490 тис. грн.  Це дало можливість надати додаткову допомогу  понад  11 тис. нужденним, серед яких одинокі люди похилого віку, інваліди, багатодітні родини, постраждалі від Чорнобильської трагедії, хворі на туберкульоз, тощо.

            У зв»язку із складною ситуацією, що склалося в Державі,  невідкладним напрямком роботи   стало навчання населення навичкам першої допомоги, зокрема знання елементарних принципів   допомоги потерпілим з травмами, кровотечами на вулиці, коли немає часу на роздуми, натомість необхідно вжити термінових заходів, щоб врятувати життя людини . Але охопить навчанням  більшість населення області організація не в змозі  за браком   належного обладнання. Організація буде вдячна всім, хто допоможе придбати манекен - торси для, створення центрів по навчанню населення навичкам першої допомоги та волонтерських загонів першої допомоги в усіх районах області


 

 Пам»ятаймо!  Доброчинність – це насамперед прояв стану серця людини!


 

   Організація Товариства Червоного Хреста Київщини і надалі  залишається вірною своєму благородному статусу творити добро в ім”я любові до людей, до своєї Вітчизни.


 

Переглядів: 983 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 20.04.2024, 01:03
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz