Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Вересень » 15 » Всесвітній день першої допомоги на Київщині
Всесвітній день першої допомоги на Київщині
00:38

Перша допомога - це ключова діяльність фактично всіх Національних Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. З кожним роком має місце постійне збільшення числа персоналу та волонтерів, задіяних у наданні першої допомоги, забезпечення її у кризових ситуаціях та для навчання населення.

Щороку в Україні понад 15 млн осіб потребують екстреної медичної допомоги. А тому вміння надавати першу допомогу життєво необхідне кожному.

 Чисельність людей, які навчилися надавати першу допомогу, збільшується у багатьох країнах. Не є винятком й наша держава.

 З 2000 року, коли було запроваджено День першої допомоги, червонохрестівці Київщини проводять просвітницьку роботу з питань навчання навичкам надання першої допомоги у  навчальних закладах, таборах тощо, де навчають молодь загальним правилам безпеки.

Впродовж року в області систематично проводяться  акції, семінари, тренінги     та майстер-класи з надання першої допомоги серед населення.

  Так, 14 вересня в м. Б.Церква в центральній частині  парку культури та відпочинку їм. Т.Г.Шевченко був розгорнутий намет  Червоного Хреста , в якому навченими волонтерами для населення проведенні заняття з питань надання першої допомоги постраждалим від нещасного випадку, при кровотечі, травмах та ранах. Присутніх ознайомили з правилами проведення серцево – легеневої  реанімації тощо. Акція проходила за підтримки міського управління охорони здоров»я та народного депутата України Віталія Чудновського . Саме за його підтримки були виготовлені довідники по першій допомозі, які розповсюджували серед населення.


Броварська міськрайонна організація Червоного Хреста для поповнення 61 аптечки першої допомоги навчальних закладів надала лікарські засоби, тонометри, тощо на суму 18,2 тис. грн..

Інструктори та волонтери Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста, які протягом року  проводять навчання населення навичкам надання першої допомоги, провели серед учнівської молоді майстер – клас. У дев’яти  шкільних медпунктах були поповнені аптечки. 

  Обласне Товариство закликає всіх оволодіти навичкам екстреної допомоги,  можливо, саме Ви   врятуєте чиєсь життя!

Переглядів: 710 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26.04.2024, 11:40
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz