Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Серпень » 8 » Виїзне засідання КОО ТЧХУ на базі школи передового досвіду
Виїзне засідання КОО ТЧХУ на базі школи передового досвіду
20:08
31 липня на базі Вишгородського районного центру медико-соціальної допомоги ТЧХ проходило виїзне засідання Президії Правління Київської обласної організації ТЧХ. До Вишгорода приїхали голови міськрайонних Товариств Червоного Хреста Баришівського, Білоцерківського, Броварського, Бородянського, Богуславського, Васильківського, Макарівського, Миронівського, Києво-Святошинського, Обухівського, Яготинського районів та міст Ірпінь і Буча, щоб ознайомитись із роботою наймолодшого з 4-х центрів медико-соціальної допомоги ТЧХ, котрі працюють у області - Вишгородського, який розпочав свою діяльність лише рік тому.

Як зазначила у своєму вступному слові заступник голови КОО ТЧХ Вікторія Москалюк, Вишгородський районний центр медико-соціальної допомоги ТЧХ, хоча створений пізніше Яготинського, Ірпінського та Білоцерківського, але саме він відповідає своєму призначенню і його діяльність найкраща серед названих центрів. То ж метою заходу було: керівникам уже створених центрів перейняти досвід роботи Вишгородського, а тим районним організаціям, які планують створювати медико-соціальні центри, залучитися досвідом.

Зі звітом про проведену роботу Вишгородського та про дальше іі удосконалення шляхом розширення та введення нових послуг, виступила голова РОТЧХ Таміла Орел. Вона розпочала із правової бази, зазначивши, що потрібно переглянути типове Положення про центр медико-соціальної допомоги та про патронажну службу милосердя, так як існуючі Положення не відповідають сучасним реаліям. Таміла Орел представила учасникам засідання колектив центру , розповила про медичні та соціальні послуги, які надає центр.

Про взаємодії структур влади та організацій ТЧХ щодо поліпшення медико-соціального забезпечення вразливих категорій населення розповіла заступник голови Вишгородської РДА Валентина Духота і передала вітання голови райдержадміністрації учасникам зібрання.

На засіданні були підведенні підсумки роботи обласного Товариства за напрямами діяльності. Присутніми також обговорені заходи з підготовки та проведення в області Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя», яка пройде у вересні – жовтні цього року


Прання білизни. За роботою мол. медсестра Кравченко Р.Т.


Видача продуктових наборів по програмі «Гаряче харчування»


Працює денний стаціонар


На прийомі у масажиста


Поради підопічної надає ст. медсестра Кашка В.Г.


Магнітотерапія допомагає хворим.


Визначення рівня цукру крові


Внесок у справу милосердя
Переглядів: 831 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26.04.2024, 01:02
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz