Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Листопад » 18 » У Білій Церкві відбулася акція безпеки на дорогах до Всесвітнього Дня Пам'яті жертв ДТП
У Білій Церкві відбулася акція безпеки на дорогах до Всесвітнього Дня Пам'яті жертв ДТП
15:18
Як свідчить статистика, в автокатастрофах в світі щоденний гине понад 3 тис. чоловік. Якби перша допомога була надана вчасно, на місці ДТП, ще до приїзду машини «швидкої допомоги», напевно життя багатьох людей було б врятоване. Деякі виробничі і побутові травми закінчуються летальним результатом через відсутність першої допомоги відразу на місці випадку. Таким чином, в повсякденному житті уміння надати першу долікарську допомогу украй важливе для кожного.

Як і у всьому світі, навчання населення наданню першої долікарської допомоги – одне із статутних завдань Товариства Червоного Хреста України, діяльність якого регламентована Законом України «Про Товариство Червоного Хреста України». З метою звернення уваги на необхідність володіння навиками першої долікарської допомоги в Білій Церкві організовано, спільно з Білоцерківським відділом ДАІ (начальник Федорчук В.В.), інформаційну акцію, присвячену Всесвітньому дню пам'яті жертв ДТП. В ході заходу представник ДАІ зупиняє автомобіль, а представник Червоного Хреста, за наявності бажання у водія, цікавиться рівнем володіння знаннями і проводить міні-навчання елементарним прийомам надання першої долікарської допомоги відразу на місці. Та надає довідничок з першої допомоги.

Подібні акції 16 листопада відбуваються в ряді міст України, таких як Одеса, Харків, Херсон, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ і звичайно в Білій Церкві.

Адже ініціаторами заходу виступила Всеукраїнська молодіжна рада Червоного Хреста, яка працює при Національному Комітеті Червоного Хреста.

Білоцерківські волонтери мають представника в молодіжній раді Червоного Хреста при Національному Комітеті, тож робота нашої молоді має достойний рівень серед волонтерської діяльності в обласних містах країни.

Акція проводитися з метою звернення уваги на необхідність володіння навиками першої долікарської допомоги і присвячується Всесвітньому дню пам'яті жертв ДТП.

А 17 листопада Білоцерківська міська організація Товариства Червоного Хреста взяла участь у міській акції: на мітингу біля входу в парк «Олександрія», присвяченому Всесвітньому дню пам'яті жертв ДТП, працівники та волонтери Червоного Хреста показували, як надавати першу допомогу при нещасних випадках.








Переглядів: 726 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 19.04.2024, 17:27
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz