Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Жовтень » 18 » Тренінг для тренерів
Тренінг для тренерів
15:15
З метою розвитку волонтерського та червонохресного руху, формування ціннісного ставлення до свого здоров’я та здоров’я інших людей, формування і розвитку в підростаючого покоління загальнолюдських цінностей 16-17 жовтня 2013 року в приміщення Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу проходив дводенний тренінг Червоного Хреста.

Учасниками тренінгу стали студенти навчальних закладів Білої Церкви.

В перший день проходило навчання присутніх видам роботи за методом «рівний – рівному» в об’ємі, необхідному для проведення навчальних тренерів по профілактиці ВІЛ-інфекції та пропаганді здорового способу життя.

Завдання тренінгу:
  • відпрацювати тренерські навики;
  • представити знання по темі ВІЛ\СНІД в об’ємі, необхідному для проведення навчальних семінарів по принципу «рівний – рівному»;
  • сформулювати в учасників толерантне ставлення до людей, які живуть з ВІЛ;
  • сформулювати у підлітків навики попередження зараження ВІЛ – інфекцією;
  • змотивувати до використання отриманих знань і навиків в реальному житті, до самостійного інформування друзів та знайомих.
Другого дня учасники презентують власні навчальні сесії та планують свою волонтерську роботу на майбутнє.

Нагадаємо, що з метою популяризації та пропаганди здорового способу життя, в рамках проекту «В майбутнє без ВІЛ» під патронатом голови Київської обласної державної адміністрації А. Й. Присяжнюка проходить конкурс для учнівської, студентської та працюючої молоді Київської області. Фотороботи до 15 листопада 2013 року можна надіслати на електронну адресу: photo@red-cross.org.ua з приміткою "фотоконкурс”. Детальна інформація про конкурс розміщена на сайті обласної організації Червоного Хреста http://crossred.at.ua/, та Білоцерківської міської http://red-cross.org.ua/.



В Білій Церкві активно працює молодіжний клуб Товариства Червоного Хреста тож червонохрестівці запрошують бажаючих. Адже волонтерство - діяльність вигідна, тому що - це спосіб будувати соціальні відносини, застосовувати на практиці свої моральні та релігійні принципи, одержувати нові навички, знайти підтримку й друзів, відчути себе здатним щось зробити і зрештою - відчути себе добре.
Переглядів: 752 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26.04.2024, 09:06
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz