Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 29 » Пункти обігріву
Пункти обігріву
12:29

Одним з головних напрямків червонохресної діяльності є надання допомоги населенню, яке з різних причин опинилися в скрутному становищі або постраждалим при надзвичайних ситуаціях. З цією метою працює програма ТЧХУ для ресурсного поповнення банків одягу «Чобіток». В зв’язку з цим, проводиться активна робота та організовуються благодійні акції по залученню від населення, підприємців та донорів натуральної допомоги у вигляді як теплого зимового та літнього одягу, взуття, ковдр, постільної білизни тощо.  Багато небайдужих наших земляків відгукнулися на звернення Червоного Хреста. Це дало змогу зібрати за рік понад 52 тис. одиниць одягу та взуття на загальну суму близько 1млн. 670 тис. грн.  Холодна погода не застала зненацька червонохрестівців.  З метою запобігання переохолодження та  загибелі бездомних осіб та нужденних, згідно листа Президента Товариства Червоного Хреста України І.Г.Усіченка  та листа Голови Київської обласної державної адміністрації   А.Й.Присяжнюка  , у зв»язку із зниженням температури повітря   обласне Товариство ЧХУ   спільно з працівниками Департаменту з питань цівільного захисту населення КОДА, соціального захисту населення, охорони здоров»я   взяли участь у створенні та роботі спеціальних пунктів обігріву та харчування.

                

   В районах працюють пункти обігріву, вони розташовані в  медико – соціальних кімнатах, центрах,  в офісах організацій, в лікарнях, на вокзалах,  в палатках Департаменту з питань цівільного захисту населення КОДА.Разом з працівниками з районних відділів департаменту, як і в минулі роки, в пунктах обігріву громадян  надается, як медична допомога так нужденні отримають гарячі напої, печиво, бутерброди, теплий одяг тощо.  

 Щоденно патронажні  сестри ЧХ відвідують одиноких та одиноко проживаючих громадян похилого віку, інвалідів, особливо в сільській місцевості для виявлення потреб у предметах першої необхідності (продукти харчування, промислові товари, медикаменти, паливо, інше).  Виявлених одиноких, самотньо проживаючих громадян похилого віку, інвалідів, хворих та у разі потреби, влаштовують їх у лікарнях, а також розповсюджують інформацію серед населення про діяльність пунктів обігріву.  

   Київське обласне Товариство звертається   до всіх небайдужих людей допомогти теплим одягом, взуттям , постільною білизною, ковдрами  для передачі нужденним.  На Вас чекають в  кожної районної організації ТЧХУ де працюють пункти прийому речей бувших у користуванні.

Велике прохання до всіх дарувальників. Речі повинні бути  цілими, чистими, упакованими в пакети з підписами про розмір речей, статі (чоловічі чи жіночі) та прізвищем і адресою дарувальника.

Переглядів: 732 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26.04.2024, 11:21
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz