Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Лютий » 28 » Постанова Президії Правління Товариства Червоного Хреста
Постанова Президії Правління Товариства Червоного Хреста
14:01
ПОСТАНОВА
Президії Правління Товариства Червоного Хреста України
від 24 лютого 2011 року  м.Київ
Про підготовку до проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста
 
          З метою привернення уваги суспільства до проблем найбільш соціально незахищених верств населення та поліпшення умов їх життя шляхом надання адресної матеріальної та натуральної допомоги, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до їх проблем, Президія Правління Товариства Червоного Хреста України ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Оголосити з 4 квітня по 4 травня 2011 р. Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, присвячений Міжнародному року волонтера, під гаслом - «Відкрий волонтера в собі».
 
2.Затвердити форми звітності про хід Всеукраїнського місячника Червоного Хреста згідно з додатками 1 і 2.
 
3. Головам організацій Автономної Республіки Крим, обласних, Київської і Севастопольської міських:
 
3.1. Здійснити комплекс організаційно-пропагандистських заходів щодо збору коштів, продуктів харчування, одягу тощо для надання адресної допомоги найбільш незахищеним верствам населення, які перебувають на обліку в організаціях Товариства.
 
 3.2. Залучати до участі в доброчинних акціях з надання допомоги потребуючим колективи державних та приватних підприємств, акціонери товариства та компанії, банківські і комерційні структури, профспілки, благодійні фонди, широкі кола громадськості.
 
3.3. Забезпечити активну участь в організації та проведенні місячника волонтерів з числа молоді. Залучати їх до реалізації проектів по вишуканню додаткових ресурсів, влаштування благодійних виставок та концертів, спортивних змагань, молодіжних дискотек, конкурсів, свят добрих сердець, проведення інших заходів у рамках місячника, а також до безпосередньої участі у наданні допомоги визначеній цільовій категорії населення.
 
3.4. З метою формування громадської думки на користь милосердя проводити зустрічі з населенням, брифінги, прес-конференції, засідання круглих столів. Особливу увагу звернути на посилення агітаційної роботи в медико - соціальних центрах і кімнатах Червоного Хреста, навчальних та культурно-освітніх закладах.
 
3.5. Забезпечити всебічне висвітлення проведення місячника в пресі, по радіо і телебаченню, практикувати  підготовкузвернень та закликів, рекламних оголошень, випуск тематичних видань, всіляко популяризувати
доброчинну діяльність благодійників та меценатів.
Переглядів: 1424 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 25.04.2024, 10:01
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz