Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Вересень » 2 » Молоді волонтери з усього світу обмінялася досвідом у Данії
Молоді волонтери з усього світу обмінялася досвідом у Данії
11:25

Наприкінці серпня у данському містечку Валекільд, неподалік Копенгагена, відбулася двотижнева академія лідерства, організована Молодіжним Червоним Хрестом Данії для волонтерів з інших країн. Навчання пройшли 34 представники 17-ти національних товариств, серед них – делегація з України, до якої за успіхи в розвитку молодіжного руху на Київщині увійшов представник нашої області.

У рамках академії відбулися тренінги з таких важливих у роботі молодіжних лідерів Червоного Хреста тем як гендерна дискримінація, навички планування, форумовий театр, психосоціальна підтримка, навички фасилітації, гуманітарна дипломатія, керування проектами, організація літніх таборів тощо.

Кожен модуль складався з вивчення теоретичного матеріалу та його закріплення виконанням групових практичних вправ. Така організація навчання сприяла не лише засвоєнню волонтерами нових знань, а й обміну досвідом діяльності в різних товариствах.

Особливу увагу було приділено тренінгу з психосоціальної підтримки, що включав теми стресу, втрат, підтримки громад, психологічної першої допомоги, стресостійкості волонтерів, ігор і спортивної діяльності. Даний курс тривав чотири дні, а його учасники отримали сертифікати Центру психосоціальної підтримки Міжнародної Федерації Червоного Хреста та Червоного Півмісяця.

Проте, незважаючи на значну завантаженість, студенти академії знаходили час і на дозвілля. Зокрема, день завжди починався з ранкових руханок, по обіді можна було погуляти мальовничими околицями Валекільду, а вечорами всі збиралися на «культурні ночі», де молодь презентувала свої країни.

Ці тринадцять днів вкотре довели, що рух Червоного Хреста та Півмісяця не має кордонів, а навпаки – стирає межі між країнами та культурами, об’єднуючи всіх їх у одну велику родину з сімома спільними Основоположними Принципами.

Переглядів: 462 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 28.03.2024, 18:15
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz