Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів

  «Доброчинність – це високе призначення та відповідальна роль Українського Червоного Хреста».

              З часу свого заснування основною метою діяльності Національного Товариства Червоного Хреста України є захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф, надання допомоги  органам охорони здоров»я, сприяння органам державної влади України у їх діяльності в гуманітарній сфері. Червоний Хрест  Київщини з кожним роком відіграє дедалі помітнішу роль в утвердженні принципу гуманності, захисті життя та гідності людини.

В квітні місяці  Товариство Червоного Хреста України проводить цьогорічний Всеукраїнський місячник під гаслом: «Місія доброчинності !».

... Читати далі »

Переглядів: 987 | Додав: Admin | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)

Зважаючи на скрутну ситуацію в нашій державі та збільшення кількості переміщених осіб в межах України,  а також збільшення попиту на послуги гуманітарного характеру  Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста України   інформує  про послуги , що надаються Товариством  з метою відновлення родинних зв»язків (ВРЗ).

      Уважно прочитайте нашу листівку і в разі необхідності звертайтесь за допомогою.


 


 


 





 

Переглядів: 750 | Додав: Admin | Дата: 07.04.2014 | Коментарі (0)

3 квітня 2014 року на базі Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста відбулася робоча зустріч  районних координаторів по програмі «В майбутнє без ВІЛ» Мета зібрання: визначення шляхів активізації діяльності направленої на досягнення мети програми; розвиток волонтерського червонохрестного руху.

На заході були присутні регіональні та районні координатори програми, тренери та працюючі інструктори. Зазначимо, що проект Американського Червоного Хреста «Підвищення інформованості молоді про ВІЛ-інфекцію – залог здоров’я нації в майбутньому», або коротка назва "В майбутнє без ВІЛ" реалізується в м.м. Бровари, Бородянка, Бориспіль, Біла Церква та Білоцерківський район, Яготинському і Обухівському районах. ... Читати далі »

Переглядів: 770 | Додав: Admin | Дата: 06.04.2014 | Коментарі (0)

25 березня на базі Навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності  Київської області в смт Чабани відбулося  практичне навчання з  представниками громадських та волонтерських організацій Київщини. У заході взяли участь близько 20 волонтерів  з десяти районів області, зокрема обласної організації  Товариства Червоного Хреста, благодійного фонду Руслана Голуба,  місцевої громадської організації  «Золото нації»  та «Нова Хвиля», Центру  психологічної реабілітації населення «Довір’я».

На початку зустрічі до гостей звернувся заступник начальника Головного управління Олександр Ткаченко, який зауважив, що на сьогоднішній день Державною службою України з надзвичайних ситуацій приділяєт ... Читати далі »

Переглядів: 763 | Додав: Admin | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

15 березня 2014 року в актовій залі Броварського вищого училища фізичної культури пройшло заняття загону першої допомоги Товариства Червоного Хреста, який формується з волонтерів  Броварської міськрайонної організації Червоного Хреста у відповідності зі статтею 9 Закону України про Товариство Червоного Хреста України, та добровільно бажають надавати першу допомогу постраждалим у надзвичайних ситуаціях техногенного, природного та соціального характер.

 

Також учасники дізнались про основні ознаки таких небезпечних хвороб, як інсульт, інфаркт, за якими ознаками визначити внутрішню кровотечу, шоковий стан, як правильно допомагати, щоб ще більше не зашкодити здоров’ю, хворому при опіках, обмороженнях, в разі епілептичного нападу, при підозрі на перелом хребта і навіть в тому разі, коли травма призвела до оголенн ... Читати далі »

Переглядів: 792 | Додав: Admin | Дата: 20.03.2014 | Коментарі (0)

Червоний Хрест завжди та усюди, за будь яких обставин намагається попередити або полегшити страждання людини. Його мета – захист життя та здоров’я людей їх людської гідності, сприяння досягненню взаєморозуміння між народами в ім’я стійкого миру.

Ось і 10 березня пройшли перші заняття загону першої допомоги Товариства Червоного Хреста, який формується у відповідності із статтею 9 Закону України про Товариство Червоного Хреста України, з осіб, що добровільно виявили бажання надавати першу допомогу постраждалим у надзвичайних ситуаціях техногенного, природного та соціального характеру.

Предметом діяльності Загону для виконання загальної мети є:
  • Проведення гуманітарних операцій по наданню населенню першої допомоги, медико-соціал ... Читати далі »
Переглядів: 718 | Додав: Admin | Дата: 11.03.2014 | Коментарі (0)

5 березня 2014 р. на базі Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України пройшли заняття для працівників Червоного Хреста області з навчання першої допомоги.

Також учасники дізнались, які мають бути засоби особистого захисту на випадок застосування небезпечних газів, як рухатися в натовпі під час паніки, де краще сховатися від вибухів і яку позу зайняти для захисту внутрішніх органів, якщо вже вас звалили з ніг. Крім цього, розкажуть і про основні ознаки таких небезпечних хвороб, як інсульт, інфаркт, за якими ознаками визначити внутрішню кровотечу, шоковий стан, як правильно допомагати, щоб ще більше не зашкодити здоров’ю, хворому при опіках, обмороженнях, в разі епілептичного нападу, при підозрі на перелом хребта і навіть в тому разі, коли травма призвела до оголення внутрі ... Читати далі »
Переглядів: 695 | Додав: Admin | Дата: 11.03.2014 | Коментарі (0)

       Сьогодні, 20 лютого, в соцмережі з’явилася інформація про те, що Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) відмовилося прийняти і розмитнити вантаж ліків, які прибули літаком, від Канадського Червоного Хреста і передати гуманітарну допомогу для потреб Майдану.

       ТЧХУ заявляє, що не отримувало офіційної пропозиції Канадського Червоного Хреста про надання термінової гуманітарної допомоги.

      На сьогодні Товариство Червоного Хреста України отримує підтримку Міжнародного Комітету Червоного Хреста та Міжнародної Федерації Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, а також українських виробників лі ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: Admin | Дата: 20.02.2014 | Коментарі (0)

Білоцерківським РВ ГУ ДСНС було проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Трушківської сільської ради.

Для проведення комплексних пожежно-профілактичних відпрацювань було сформовано 21 мобільну групу загальною чисельністю 53 особи, до складу яких було включено особовий та керівний склад Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України у Київській області, представників органів місцевого самоврядування, Білоцерківської філії по ЕГГ ВАТ «Київоблгаз», Білоцерківського РП ПАТ АЕС «Київобленерго», Білоцерківської організації Червоного Хреста України, Білоцерківської ЦРЛ, Білоцерківського МВ (з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського) ГУ МВС України у Київській обл., Білоцерківської дільниці ДПТ України, ТРК «Бест».

Представниками Білоцерківської органі ... Читати далі »
Переглядів: 658 | Додав: Admin | Дата: 10.02.2014 | Коментарі (0)

Життя настійливо переконує, що тільки брати від нього - згубно для нас самих.   Незрівнянно більша радість  - це радість віддавати .

Проте одній людині найчастіше не під силу надати кожному, хто потребує, посильну допомогу. Спільними зусиллями робити це куди легше й, що найголовніше - ефективніше ... Читати далі »

Переглядів: 1304 | Додав: Admin | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 19 20 »
Вівторок, 07.05.2024, 22:15
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz