Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Травень » 17 » Четвертий форум молодіжних лідерів Київщини
Четвертий форум молодіжних лідерів Київщини
12:01

14 травня стартував Четвертий форум молодіжних лідерів Київщини. Його мета - зміцнити молодіжний волонтерський рух Товариства Червоного Хреста України, обмін досвідом роботи міських і районних організацій Київської області.

Під час церемонії відкриття Форуму з вітальним словом до молоді звернувся Олег Миколайович Гуленко голова Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Відзначили досягнення молодіжних лідерів начальник управління освіти м. Білої Церкви та представник Білоцерківської райдержадміністрації.

Форум розпочався з відкриття клумби на площі Шевченка за проектом переможців конкурсу Червоного Хреста "Зернини квітів із зернами любові нехай на всіх планетах проростуть". Волонтери були направлені на тренінг «Потенціал волонтерства та лідерства у здійсненні профілактики ВІЛ та ризикованої поведінки». Також волонтери Київської області відзвітувались про проведену роботу у різних напрямах соціальної та суспільної роботи.

На другий день форуму команда волонтерів та рятувального загону відправились до Голендерні. Продовжувалась робота форуму молодіжних лідерів Київщини. Були підняті такі теми: основи Міжнародного гуманітарного права, діяльність Червоного Хреста в сучасній ситуації, роль рятувального загону Червоного Хреста в безпеці суспільства та здійсненні волонтерської діяльності. Практика: Робота в командах по підготовці відпрацювання практичних занять. Важливу роль зіграло засідання молодіжного клубу Червоного Хреста, де було визначено координаторів молодіжної платформи у певних містах Київщини. Усі учасники форуму залишилися на ніч у наметовому таборі, волонтери із задоволенням спілкувались та співали пісні біля вогнища.

Відпрацювання практичних навичок рятувальним загоном Червоного Хреста по наданню домедичної допомоги в екстрених умовах, наближених до реальних – ось так розпочинався третій день форуму. Добровольці, зокрема молодь Червоного Хреста, досить переконливо зіграли роль жертв. Було відпрацьовано першу допомогу при: кровотечах, ампутації руки, стороннього предмету в рані, епілепсії, інших поранень. Було проведено «Розбір польотів»: обговорення практичних занять, робота над помилками. Форум було урочисто закрито, а кращі тренери та інструктори отримали грамоти Червоного Хреста та подарунки.

                         

Переглядів: 646 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 20.04.2024, 06:40
Меню сайту
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 92
Інформація

catalog.red-cross.org.ua

Статистика
Студія «Трибінет», 2009Хостинг від uCoz